2020 Nieuwe club TTC Weinheim 46

on april 29 | in Internationaal

Lisa verhuist van het Bundesliga-team TV Busenbach naar TTC Weinheim.  Lisa speelde twee jaar voor TV Busenbach maar was genoodzaakt een andere club te zoeken door de stopzetting van de club. Voor het seizoen 2020-2021 zal zij dus aantreden bij het ambitieuze Weinheim dat de titel wil behalen in de 2de Bundesliga. Hier zal zij ook Margo Degraef terugvinden die van het Italiaanse Bagnolese eveneens de overzet maakt naar TTC Weinheim 46.
TTC Weinheim 46, dat afgelopen seizoen de titel behaalde in de 2de Bundesliga, heeft haar promotie niet kunnen aanvaarden. Volgens een regel van de Duitse Tafeltennisfederatie mag er geen enkele andere ploeg mag samen spelen in dezelfde zaal. Aangezien ook het herenteam in de 3de Bundesliga moest er afgezien worden van de promotie.

Pin It

Comments are closed.

« »