2020 Brons in dubbel gemengd op het EK -21 !

on maart 8 | in Internationaal

Laurens Devos en Lisa Lung (photo ETTU)

Op de Europese Kampioenschappen -21 in Kroatië behaalde Lisa aan de zijde van Laurens Devos de Bronzen medaille. In de halve finale verloren zij nipt met 2-3 (7-11, 11-9, 7-11, 11-7,7-11) van het Franse duo Rembert Bastien/Ford Nolwen. Europees Kampioen werd het Roemeens duo Pletea/Diaconu die het Franse duo met 3-2 versloegen.
In het enkel behaalde Lisa de hoofdtabel maar werd in de 1/8 finale  uitgeschakeld door de Europese Kampioen van 2019 bij de Juniors, Anna Wegrzyn met 4-1. Ook in het dubbel werd Lisa aan de zijde van de Slovaakse Tatiana Kukulkova uitgeschakeld met 3-2 in de 1/8 finale door het duo Feher(Hun)/Vukolic(Cro).
Voor Laurens Devos waren het fantastische Kampioenschappen. Na het gemengd dubbel behaalde Laurens ook nog eens brons in het enkel èn het dubbel met Florian Cnudde !
Alle uitslagen kan je hier terugvinden.
Voor Lisa waren het de laatste Europese Kampioenschappen -21. De afgelopen vier jaar behaalde Lisa telkens het podium met als hoogtepunt in 2017 toen zij Goud behaalde in het dubbel met Eline Loyen èn Brons in het enkel. In 2018 behaalde zij Zilver in het dubbel met Margo Degraef en in 2019 volgde nogmaals Brons in het dubbel met Margo. Dit jaar was het Brons met Laurens in het Gemengd Dubbel en eindigde Lisa met een totaal van  5 medailles op de Europese Kamioenschappen -21!

Pin It

Comments are closed.

« »