2019 Brons in Dubbel op Europees Kampioenschap -21

on maart 11 | in Internationaal

Op de Europese Kampioenschappen -21 in Portugal hebben Lisa en Margo Degraef de bronzen medaille behaald in het dubbel! In de halve finale verloren ze met 1-3 (10-12, 11-13, 11-8, 8-11) van Wegrzyn A./Wegrzyn K uit Polen. Europees kampioen werden uiteindelijk Ho Tin Tin (Eng) en Mischek Karoline (Aut). Hoofdtabel
In het enkel werd Lisa uitgeschakeld met 0-4 in de kwartfinale door Maria Malanina, een verdedigster uit Rusland. Een zware, beetje verrassende nederlaag gezien Lisa haar laatste ontmoeting nog won met 4-1… De Europese titel ging naar de onbetwiste N°1 Adina Diaconu uit Roemenië . Zij versloeg in de finale Malanina met 4-0! Uitslagen
https://www.ettu.org/en/n/news/2019/march/medal-for-lisa-lung-and-margo-degraef-/

Pin It

Comments are closed.

« »