2017 Belgisch Sportgala

on januari 15 | in Internationaal

Sportgala 2017 (Foto VRT)

2017 was dan ook een jaar met veel hoogtepunten voor Lisa. Op het Europees kampioenschap bij de -21 behaalde Lisa, nadat ze reeds Europees kampioen werd in 2014 bij de cadetten en in 2016 bij de juniors, een derde Europese titel in het dubbel. (Een unicum in Europa!) Hierbovenop behaalde zij ook nog een bronzen medaille in het enkel. Op het Internationaal Junior Circuit gooide Lisa hoge ogen door de eindzeges in België en Portugal te pakken. Op nationaal vlak werd Lisa opnieuw Belgisch kampioen bij de Juniors en won zij de landstitel én de beker van België bij haar club P.W. Diest. Als kers op de taart werd Lisa twee maal genomineerd op het Belgisch sportgala in de categoriën “Belofte van het jaar” en “Ploeg van het Jaar” (dubbel met Eline Loyen).

Voor de 18 jarige Lisa zijn deze finales het laatste evenement bij de juniors waaraan zij deelneemt. Het is een unieke prestatie en we hopen dan ook op een schitterend tornooi.
Website ITTF World Junior Circuit Finals

Pin It

Reacties zijn gesloten

« »