2017 ITTF WORLD JUNIOR CHAMPIONSHIPS

on december 8 | in Internationaal

Photo ITTF

In het Italiaanse Riva Del Garda werden van 26 november tot 3 december de wereldkampioenschappen voor juniors gehouden.  Na haar tornooizege in Portugal waren alle ogen gericht op Lisa die, door haar ranking, rechtstreeks geplaatst was op de hoofdtabel. Een voordeel misschien maar dit wil ook zeggen dat je er vanaf de eerste wedstrijd er 100 % moet staan. In haar eerste wedstrijd nam zij het op tegen Chau Wing Sze (HKG) en leed een (voor sommige althans) verrassende nederlaag (4-1). Toch was deze nederlaag niet zo verrassend. Chau speelde de kwalificatiewedstrijden en had zo al heel wat wedstrijden in de “benen”. Dat Chau nadien ook nog eens de Europese nr 1 Diaconu met een droge 4-0 naar huis speelde zegt heel wat over het niveau van deze speelster uit Hong-Kong.
Toch was 2017 een succesvol jaar met o.a. op het EK -21 in Sochi een 3de Europese titel in het dubbel èn een bronzen medaille in het enkel, internationale tornooizeges (België en Portugal), Landskampioen en Beker van België met Diest…

Pin It

Reacties zijn gesloten

« »