2017 P.W. Diest Belgisch Kampioen !

on april 15 | in Nationaal

2017 Belgisch Landskampioen

Fier en trots op Lisa!

P.W. Diest wint de beslissende wedstrijd tegen A.F.P. Antwerpen en pakt zo voor het eerst de Belgische landtitel!
Alle ogen waar dit weekend gericht op de laatste wedstrijd van het seizoen met als inzet de landstitel. In de onderlinge confrontatie won P.W. Diest de heenwedstrijd met 4-6 in Antwerpen en begon dan ook als favoriet. Een gelijkspel zou Diest met de Nederlandse Britt Eerland (As1), Lisa Lung (A4) en Marie Maesen (A9) namen het op tegen Natalia Klimanova (As1), Angelique Gertenbach (As6) en Elena Chmiguelskaia (A7). Met drie aanvallende speelsters tegen o.a. twee verdedigsters was het spektakel verzekerd en het talrijke publiek genoot van de prachtige balwisselingen.
Diest nam een droomstart en won uiteindelijk met 9-1! Dikke pluim voor beide ploegen in een uiterst sportieve wedstrijd! Natuurlijk mogen we ook Agnes Le Lannic (As1), Nathalie Marchetti (A5), Gabriëlla Vinci (B0)en Ellen Vannerum (B6) niet vergeten die deze landstitel mee hielpen bewerkstelligen!  Een uitgebreid verslag vind je dinsdag 18/04 terug in de pers (HBVL, …)
Hieronder vind je alvast de uitslagen en het wedstrijdverloop terug.

Uitslagen en wedstrijdverloop
Eindstand
2017-04 Titel

 

Pin It

Comments are closed.

« »