2017 Marc Closset, de meest Vlaamse Waal!

on maart 14 | in Artikels krant, In de media

2017-10-03 Closset, le plus flamand Marc Closset, trainer en coach, van de Vlaamse topsportschool is zowat de meest Vlaamse Waal. Afgelopen BK was hij terecht zeer fier op zijn poulains Cédric Nuytinck en Eline Loyen die Belgisch kampioen werden! Komt hier nog bij de bronzen medaille van Margo Degraef (die notabene Lisa uitschakelde!), en je begrijpt dat de coach van de VTTL zeer tevreden was!
Maar ook Lisa deed het dit jaar al uitstekend. Lisa komt opnieuw top 200 binnen en stijgt op de Europese ranking bij de juniors van plaats 11 naar plaats 7. (Begin februari behaalde Lisa haar tweede individuele medaille op een EK. In 2014 behaalde Lisa zilver bij de cadetten en dit jaar behaalde de 17 jarige brons bij de beloften (-21). Tevens behaalde zij haar derde Europese titel in het dubbel! Zowel bij de cadetten, met de Roemeense Diaconu, als bij de juniors én de -21 met Eline Loyen werd zij Europees kampioen. Een unicum in Europa! Hierbij in 2014 nog een zilveren medaille in het gemengd, met de Roemeen Rares Sipos, wat haar totaal op 6 medailles brengt!)

Pin It

Comments are closed.

« »