2017 Brons in enkel op Europees Kampioenschap -21!

on februari 5 | in Internationaal, Video

2017 Lisa EK -21Op het Europees Kampioenschap -21 in Sochi, Rusland, heeft Lisa een knalprestatie neergezet !
Het tornooi begon nochtans niet zo goed voor Lisa en haar coach Marc Closset. In haar openingswedstrijd van haar groep verloor ze verrassend van de Sloveense Kukulkova (0-4). Gelukkig herpakte ze zich en won haar volgende twee wedstrijden tegen de Italiaanse Piccolin (4-0) en de Turkse Karahan (4-0) en eindigde hierdoor tweede in haar groep.

In de volgende groepsfase startte Lisa sterk door de hogere gerangschikte Wit-Russische Daria Trigolos te verslaan. Lisa kwam 1-3 achter maar knokte zich naar de overwinning met 4-3 (-7, 11, -4, -3, 1, 8, 9). Ook haar volgende wedstrijd tegen de Israëlische Trosman was een nagelbijter . Opnieuw was het een zevensetter in het voordeel van Lisa 4-3 (3, -7, -7, 6, -11, 9, 12). Niks voor hartlijders! Was het een decompressie? In haar laatste wedstrijd liet ze zich verrassen door de jonge Tjechische Blaskova en verloor ditmaal met 3-4 (-10, -7, 9, 3, -10, 8, -7). Hierdoor eindigde Lisa tweede in haar groep en plaatste ze zich bij de laatste 16.

HO_Tin-Tin_ENG Photo Alex Lomaev

Ho Tin Tin

In haar 1/8 finale moest Lisa aantreden tegen de Engelse Ho Tin Tin. Ho, met penhoudergreep, is een geduchte tegenstreefster maar Lisa speelde een voortreffelijke wedstrijd en won met 4-2 (-2, 7, 1, -6, 8, -3, 7). De wedstrijd in de 1/4 finale tegen de Russische Guseva Ekaterina had als inzet een podiumplaats! En opnieuw werd het een ongelooflijke thriller in zeven sets! Lisa kwam opnieuw achter met 2-3 maar behaalde de overwinning door (nogmaals) de volgende sets met het kleinste verschil te winnen 4-3 (-8, 9, -6, 5, -9, 9, 9) en hierdoor zich te verzekeren van een Bronzen medaille! In de halve finale liet de Duitse Wang Yuan Lisa niet in haar spel
komen en won verdiend. 0-4 (-4, -7, -8 ,-8)

VIDEO 1/8 FINALE
VIDEO 1/4 FINALE
VIDEO 1/2 FINALE

AWARD CEREMONIE

Podium EK -21

Podium EK -21

Pin It

Reacties zijn gesloten

« »