2016 Road to Tokyo 2020 – World Ranking

on januari 9 | in Video

Dat het goed gaat met het Belgisch tafeltennis bewijst de kersverse wereldranking bij de juniores.
In een sport waar de dominantie vooral in Azië ligt (China, Japan, Korea…) hebben zowel de dames als de heren een grote stap voorwaarts gezet en behoren ze nu bij de 10 beste juniores teams van de wereld!
Onze dames, met Lisa Lung, Eline Loyen en Margo Degraef, stegen naar plaats 9 op de nieuwe wereldranking, de hoogste notering ooit. In Europa staan ze zelfs op plaats 4 en moeten ze alleen Roemenië, Frankrijk en Rusland nog voor zich dulden.
Maar ook bij de heren niks dan goed nieuws. Thibaut Darcis, Florian Knudde, Valentin Pierard en Laurens Devos staan één plaatsje lager op 10, een stijging van 11 plaatsen tegenover januari 2015. Zij staan momenteel op plaats 5 in Europa achter Frankrijk, Roemenië, Rusland en Duitsland.
Individueel blijven Cédric Nuytinck (WR 109) en Lisa (WR 190) de Belgische wereldranking aanvoeren.
Road to Tokyo 2020 – Facebook

Pin It

Reacties zijn gesloten

« »