2015 Zilver op A-Tornooi Oostende

on augustus 19 | in Nationaal

Naast het absolute hoogtepunt met de Ostend Masters, blijft het A-tornooi van Oostende een bijzonder sterk bezet tornooi. Lisa Lung hield bij de dames de eer hoog met een zilveren medaille.

In de kwartfinale versloeg Lisa de Nederlandse Sanne De Hoop met 4-3 waarna ze het in de halve finale moest opnemen tegen Margo Degraef. In een spannende wedstrijd en na een 1-3 achterstand herpakte Lisa zich en won uiteindelijk met 4-3. In de finale moest de Truiense buigen voor de Franse verdedigster Agnes Le Lannic. Deze Franse verdedigster won vlot haar kwartfinale en halve finale. Maar ook Lisa, waar de vermoeidheid na twee zevensetters, toch begon te wegen, moest het onderspit delven met 4-1. (Tafeltennisactua)

Masters Oostende 2015Bojan Tokic schreef zaterdag de 17de editie van de Flanders International Ostend Masters van TTC Drive Oostende op zijn naam. De 34-jarige Slovaak, nummer 70 op de wereldranglijst, haalde het in de finale met 4-2 van de Oekraïner Lei Kou. Publiekslieveling Jean-Michel Saive ging er in de kwartfinales uit. De 45-jarige Saive (WR 126), toernooiwinnaar in 2002 en 2003, verloor van Tiago Appolonia. De Portugees, nummer achttien op de wereldranking, haalde het met 4-1. In de halve finales wonnen Tokic en Lei Kou respectievelijk van Appolonia en Shibaev.
(Nieuwsblad)

 

Pin It

Reacties zijn gesloten

« »