2015 Belgisch A Kampioenschap : Goud en Zilver!

on maart 1 | in Artikels krant, Nationaal

BK Tafeltennis in Roeselare (Foto's Jan Vanginkel)

BK Tafeltennis in Roeselare (Foto’s Jan Vanginkel)

Lisa is er net niet in geslaagd om in Roeselare Belgisch Kampioen te worden. Zij verloor de finale tegen tweevoudig Belgisch kampioen Nathalie Marchetti (A1) met 4-2. Het was een spannende finale waarin Lisa na een 3-0 achterstand kon terugkomen tot 3-2 maar dan nipt de boot inging met 11-9. (Opmerking: de wedstrijd werd gespeeld zonder coaches wat toch een nadeel was voor Lisa gezien het leeftijdsverschil tussen beide speelsters)
In de voormiddag werden Lisa en Marie Maesen wel Belgisch kampioen in het dubbel.  Zij versloegen het Waalse duo Nathalie Marchetti / Gabriella Vinci met 3-2!
Resultaten 

Op de prijsuitreiking mocht Lisa, de trofee voor beste jeugdspeler 2014 in ontvangst nemen. Deze trofee werd geschonken door de VTTL. Ook van de stad Roeselare mocht zij een trofee voor beste Vlaamse speelster op deze A-Kampioenschappen in ontvangst nemen!

Artikel HBVL 02-03-2015

Artikel HBVL 02-03-2015

Pin It

Reacties zijn gesloten

« »